Ai auzit vreodată de Rummykub?

Combinand caracteristicile de unele dintre cele mai renumite pastimes, cum ar fi mahjong games, rummy, domino şi Şah. Rummikub este un joc de stimulare care necesită o mare măsură de strategie şi o mică doză de noroc.

Rummikub a fost dezvoltat de Ephraim Hertzano la începutul anilor 1930. Primul Rummikub seturi au fost parte a făcut-o la un moment dat în Hertzano de spate de către apropiaţi ai familiei. În primii fifties Rummikub a fost hawked uşă în uşă, şi mic magazin de deţinătorii au trebuit să fie convins să iau un joc sau două pe lot. Acest lucru a dus la stabil germinativă de Rummikub reputaţia pentru restante juca valoare şi bucuria pe care a fost răspândit verbal.

Azi Rummikub este cel de-al treilea cel mai bun joc de vânzare în lume şi cel mai bun de vânzare-ţiglă număr de joc. Mai mult de 40 de milioane de Rummikub jocuri au fost vândute până în prezent în peste 52 de ţări pe 5 continente, tipărite în 25 de limbi.
A lungul anilor, un număr de diferite grupuri religioase au asociat cu carti de joc jocuri de noroc, şi-au aplicat o interdicţie stricte împotriva toate jocurile de cărţi, indiferent dacă acestea au fost jocuri de noroc sau nu. Rummikub a apărut ca o alternativă la acest prejudiciu faţă de carti de joc. Este un pur numerotate de ţiglă, cu nici un joc de imagini de regi si regine, sau alte drepturi de autor. Rummikub este considerată de milioane de bărbaţi şi femei, pune în jurul lumii, ca social de relaxare şi joc interactiv pentru toate vârstele. De asemenea, clergymen şi clergywomen de multe culte bucura de acest joc paşnică şi plăcută