Baza Remi - Tradiţionale Remi

În modul de bază de remi numărul de carduri de tine sunt tratate la fiecare jucător variază în funcţie de numărul de participanţi. Atunci când doar două actorii implicaţi obicei zece carduri sunt tratate la fiecare, de trei sau patru jucatori sunt tratate şapte, şi atunci când cinci sau mai mulţi jucători, fiecare primeşte şase cartele. Jocul are loc de la dreapta la stânga, cu excepţia cazului în doar doi jucatori implicati. În acest caz, castigatorul de mână începe următoarea parte. Cardurile, sunt plasate cu faţa în jos pe masă, şi ceea ce sunt acum numit din teanc. Apoi, prima literă este scos din teanc şi stânga neacoperit pe masă, aceasta este prima literă a independent format stabilit de către rebutării, care este numit de călcâi.

Scopul jocului este în grupuri sau secvenţe de scrisori care sunt plasate cu faţa în sus pe masă. Un grup este format din trei sau patru carduri de valoare egală, de exemplu, de trei sau patru sixes regi. O secvenţă sau scara este compus dintr-o succesiune de cel puţin trei carduri de acelaşi costum, de exemplu, opt, nouă şi zece de pica. Wildcard, în cazul în care este folosit în acest joc, puteţi înlocui orice carte.

Odată ce carduri tratate, jucatorul de la dreptul de a repartiza la joc şi dezvălui început carte din teanc. Link-uri în cazul în care acesta pune pe masă sau grupuri de secvenţe şi de-a lungul liniei, se poate adăuga la litere deja format grupuri sau secvenţe. La rândul său, se încheie atunci când un jucător se debarasează de litere avem în parte, cel mai puţin convenabil, şi se lasă descoperit în aruncaţi teanc sau călcâi.

Hand victorii primul jucător, după ce a exclus, a reuşit să combine toate cărţile pe faţă se extinde şi se închide în joc. Ceilalţi jucători sunt de carduri pe care îl deţin, cu următoarele valori: a metacaracterele sunt în valoare de 20 de puncte, 10 cifre şi 1 atu. Restul de carduri sunt echivalente cu valoarea lor. Când un jucător victorii plin de o mână de ajutor la un moment de schimbare este de două ori. Jocul se termină când un jucător ajunge la 100 de puncte.