Remi Romanesc!

Standard de 52 de ambalaj franceză carte este, în general, de utilizare. Cardurile sunt cunoscute sub numele de treflă sau Cruce (cluburi), Caro (diamante), cupa sau inima (inima) şi cicero (pică). Regele este numit rege sau Popa, regina dama şi Jack juvete, fecior sau (argou) Juve.

32 germană carte de ambalaje de William Spune design sunt, de asemenea, disponibile în general. Cardurile sunt ghindă (ghinde), verde (frunze), Rosu (inima) şi duba (clopote); Regele este numit pătrar sau cal (cal, de la rege este montat în acest model), de sus, Jack este treiar (trei , deoarece, în multe jocuri, este în valoare de 3 puncte) şi de jos Jack doiar (două, pentru că de multe ori în valoare de 2 puncte).

Populare jocuri includ:

* Vist - care nu este clasic vist un joc, dar jucatorii încerca să numărul exact de trucuri pe care le oferta.

* Macao - în versiune locală de Crazy Eights, a jucat cu un 52-a carte de ambalaj care două jokers pot fi adăugate.

* Şeptică - un joc de Sedma grupului, similar cu Zsiros maghiară, jucat de 2-4 jucatori cu 32 carduri sau 3 jucatori sau 30 de carduri (de 3 jucători, doar 2 din optari sunt utilizate). $ Jucătorii pot juca în parteneriate.

* Inchirieri (uneori transcrise în germanic ortografie ca "Rentz") - care este un compendiu joc, în care cea mai mare parte a contractelor implica evita luarea unor carduri în trucuri - similare cu Barbu sau King.

* Sase Şaizeci şi este echivalentul românesc de 66 sau Schnapsen, pentru 2, 3 sau 4 jucatori.

* Cruce este o altă variantă de 66, pentru 2, 3 sau 4 jucatori.

* Filicau este un truc simplu joc de-a Schafkopf grup, a jucat cu 32 germană potrivit carduri.

* Kemps - o carte de patru parteneriat comert joc, în care obiectivul este de a anunţa în mod corect, atunci când partenerul tău are colectate patru de un fel.

* Popa Prostul - o versiune de porc a jucat cu patru carduri de pe player, plus o carte (Joker) numit Popa Prostul.

* Trombon este denumirea locală pentru cacialma joc cunoscut în Rusia ca Verish "ne verish" (încredere - nu au încredere).

* Repezita - Toate cardurile sunt tratate în mod egal de jucători. Jocul începe prin plasarea unei Ace pe masa (nu există nici un ordin, cine este mai rapid va loc de card). Pe această Ace a 2 sau un K trebuie să fi jucat, şi aşa mai departe (puteţi loc următoarea carte mai mari sau mai mici, în ciclic pentru ...- 2-3-4-5-6-7-8-9-10 -JQKA-2-...). Nu există transformă - orice jucător poate juca necesare carte pe teanc, dar un jucător care joacă un greşit carte trebuie să o iei pe toate tot juca teanc şi jocul reporneşte cu un as. Primul jucător pentru a renunţa la toate cardurile de victorii şi ultimul jucător cu carduri în parte pierde.

* Război este o variaţie de război, în cazul în care războaiele sunt luptat de a face o serie de cărţi de joc egal cu valoarea din carte de pe masă (aşa că dacă ambii jucători joacă şeptari, apoi fiecare jucator va trebui să adăugaţi mai multe carduri de şapte pe sus de faptul că şapte). Dacă cel puţin un jucător rămâne fără de cărţi de joc în timpul unui război, apoi toţi jucătorii vor juca numai la acelaşi număr de cărţi de joc, fiind primul jucător care rămâne fără carduri - în cazul în care continuă după acest război, atunci nici un jucator cu carduri pierde.

Câteva persoane joacă un versiune specială de Tarok, folosind austriac 54-carte franceză potrivit Tarok ambalaj. În cele mai multe părţi ale ţării, nu este foarte bine-cunoscut, dar este thrives în regiunea Suceava, în partea de nord-est a tarii.

Tile remi este jucat cu un set de 106 numerotate de tigle de lemn.