Online Kalooki

Kalooki (uneori numit kaluki) este, de fapt, o variantă a tradiţionalului joc de cărți Rummy. Această variantă de Rummy foloseşte 106 carduri – două pachete de cărți şi doi jokers, şi este jucat de 2-5 jucători. Exact ca în Rummy de bază, obiectivul jocului kalooki este de a dispune de toate cardurile în mâinile jucătorului pentru a câştiga jocul.

Kalooki este un joc ce are mai multe sub-versiuni dar, totuşi, cea mai comună este "kalooki" simplu, pe care îl puteţi găsi, probabil, în aproape toate site-urile de jocuri online Rummy. Este considerat unul dintre cele mai populare jocuri din cadrul jocurilor de Remi, şi este deosebit de popular în Marea Britanie,unde este jucat pentru bani sau gratuit. Website-urile online kalooki , uneori, oferă diferite versiuni ale jocului, cu mici modificări între ele.

Chiar dacă kalooki este o variantă a jocului de cărți traditional Remi , el are unele modificări şi regulile proprii.
Jucătoriilor l-i se împart 13 cărţi în pachete in 2 si 3 runde. Înainte ca orice jucător să pună seturile pe masă, el trebuie să acumuleze 40 de puncte (punctajul cărților fiind după cum urmează: de l-a 2-9 se obţine valoarea lor numerală, cu zecele 10 și cărțile cu imagini, se obțin 10 de puncte, cu așii se obțin 11 puncte iar cu jokers - 15).
Odată ce cele 40 de seturi de puncte s-au stabilit și se așează toate împreună, pe masă, jucătorul poate pune seturi noi de cărți ( "cărți aruncate") sau poate adăuga cărți la setul de cărți existent ( "cărți venite").

Kalooki este, de obicei, a jucat până se adună 150 de puncte de penalizare. În standard kalooki, aceste puncte sunt calculate la restul de cărți, pentru fiecare jucător la sfârşitul fiecărei runde.


Mai lošimas(multe jocuri de noroc) sunt disponibilepe acest site lituanian: roulette.lt