Sfaturi utile pentru jocul Gin Remi

Gin Rummy este unul din cele mai populare jocuri de Remi. Există câteva lucruri pe care le puteţi face pentru a v-ă creşte șansa de a câştiga. Acestea sunt:

1. Închide-ți de îndată ce este posibil
Mulţi oameni aşteaptă până au o mână bună ca să închidă.Unii așteaptă chiar până fac Gin în speranța că sigur vor câștiga.Nu face-ți această greșeală.
Dacă aveți doar câteva cărţi care nu sunt potrivite aveți şanse să v-ă învinge-ți adversarul. Duceti-vă şi închide-ți înainte ca adversarul să v-ă ajungă din urmă.Chiar dacă aceștia au o mână mai bună , este mai bine să aveți un punctaj mai mic decât să aşteptaţi până când adversarul v-a realiza Gin . Este mai bine să nu riscați.

2. Scăpa-ți cât mai repede de cărțile de aruncat

Cărțile cu valoare mare sunt împotriva dumneavoastră. Dacă acestea nu sunt în formație cu nici o altă carte ,aceasta poate însemna a deține un punctaj mare ajutând adversarul foarte mult. Deci, cu excepţia cazului în care cărțile cu valoare mare sunt deja potrivite cu o altă carte , renunţa-ți la ele primele.

3. Nu luați o carte din stocul de teanc de cărți de pe masă , decât cu excepţia cazului în care, este nevoie să terminați de făcut o pereche sau o suită.
Dacă aveţi un 6 şi cartea aruncată este un 7, nu luați 7, în speranţa că veți putea, eventual, obţine fie un 5 sau un 8 în următoarele rânduri. Nu este un lucru înțelept de a face decât dacă v-ă simțiți foarte, foarte norocoşi.

4. Amintiţi-vă ce cărți aruncă adversarul .

Puteţi afla multe despre mâna adversarilor dumneavoastră, în funcție de ce cărți aruncă pe masă. De exemplu, în cazul în care aceștia aruncă un 7, probabil că ei nu au nici un 7, și probabil, că nu au nimic în jurul zonei respective, fie un 6 sau un 8. Acest lucru vă poate ajuta să decideţi ce este în siguranţă pentru a arunca.