Cum să jucați Gin remi pentru a câștiga consistent?

La întrebarea "Cum să jucați Gin Remi?" poate fi uşor de răspuns dacă ştiţi regulile fundamentale de bază al jocului de cărți ,care este Gin Remi. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu Gin Remi, atunci dvs. citiți cel mai bun articol care vă poate educa despre trucurile și sfaturile rudimentare ale jocului de gin Remi, astfel încât data viitoare când veţi juca acest joc de cărţi cu prietenii dvs., aceștia vă vor pune întrebarea cum jucați Gin Remi.

Gin Remi este un joc distractiv şi interesant, având la bază reguli simple, rigide, cu strategii care depinde și de norocul zilnic al dvs. Aceasta carte de joc în mod normal, are nevoie doar de doi jucători și de un pachet standard de cărţi de joc. În realitate, regulile jocului sunt simple şi nu este nevoie, să folosiți prea multe strategii pentru a câştiga. Cum puteți să jucați Gin Remi este cel mai bun răspuns, deşi, dacă puteţi vedea personal modul în care jocul este jucat. Dar cu toate acestea, se poate uşor pătrunde regulile jocului doar prin învăţarea şi studierea fundamentelor sale.

Cum puteți să jucați Gin Remi? Probabil că primul pas pe care trebuie să-l știți în jocul de gin Remi este de a vă familiariza cu termenii şi tehnicile jocului de cărți. Principalul obiectiv al fiecărei runde este de a realiza o pereche sau o suită.Scopul principal al jocului este acela de a obţine cât mai multe puncte puteți, pentru că orice jucător care a marcat cel mai mult v-a fi căștigător.
Perechea este un termen care este utilizat atunci când aveţi 3 sau 4 de cărți de acelaşi rank (8 de frunză, 8 de inimă, 8 din treflă și / sau 8 de romb). Perechile sunt, de asemenea, numite și grupuri. Suita- este termenul folosit atunci când ai 3 sau mai multe cărți de acelaşi fel şi, mai important, în ordine corectă (5 de inimă, 6 de inimă, 7 de inimă, 8 de inimă,etc.). Suitele sunt, de asemenea, cunoscute și sub numele de succesiuni .
Gin Remi este diferit de alte jocuri de cărți, în sensul că, chiar dacă aveţi deja o pereche completă sau o suită, aşezarea cărților pe masă, este interzisă. Singura dată când puteți arăta cărțile dvs. adversarului este atunci când unul dintre dvs. a făcut Gin sau a închis.
A "închide" este actul de a pune capăt unei anumite ture. Dacă aveţi deja două perechi sau o combinaţie de o pereche şi o suită atunci puteţi opri jocul prin închidere. Cărțile rămase nearanjate sunt cunoscute sub numele de mână moartă, iar jucătorul ar trebui să aibă sub 10 de puncte înainte ca el sau ea să poată închide. Amintiţi-vă că trebuie să analizați repede toate cărțile aruncate şi numărul aproximativ de cărți lasate în stoc înainte de închidere.Închiderea nu este obligatorie şi necesară; închide-ți dacă crede-ți că cota de a ajunge la un gin este mică.
Cum puteți să jucați Gin Remi ? Este jucarea acestui joc în cel mai inteligent şi sincer mod posibil. Victoria nu este întotdeauna obiectivul fiecărui joc, uneori, prietenia şi timpul petrecut cu adversarul este, de asemenea, o realizare.